به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، احمد پهلوانیان، مدیرکل صداوسیمای مرکز قم، به همراه جمعی از معاونان و مدیران این مرکز با سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها و برخی معاونان و مدیران این مؤسسه علمی حوزوی دیدار و گفتگو کردند.
اعلام همکاری و تعامل جامعة الزهرا سلاماللهعلیها با صداوسیما
سیده زهره برقعی در این دیدار که در سالن جلسات مدیریت جامعة الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد، ضمن گرامیداشت چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله، سید مقاومت و یاران ایشان و همچنین تبریک ولادت باسعادت حضرت زینب سلاماللهعلیها، عنوان کرد: شهر مقدس قم، خاستگاه انقلاب اسلامی است و انتظار می رود که همه نهادها از جمله صداوسیمای مرکز قم متناسب با این جایگاه، نقش خود را ایفا کنند.
مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها یادآور شد: در شهر مقدس قم، حوزه های علمیه به عنوان یک سرمایه عظیم در کنار صداوسیما است و تعامل این دو نهاد می تواند منجر به آثار و نتایج درخشانی شود.
جامعة الزهرا با نگاه تمدنی اسلام و حضرت امام (ره) به زن بنا شده است
وی ضمن قدردانی از اقداماتی که در صداوسیمای مرکز قم صورت گرفته است، از آمادگی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها برای تعامل و همکاری دوجانبه با صداوسیما خبر داد و گفت: این موسسه علمی دارای ظرفیت های بسیار فراوان از جهات مختلف است به گونه ای که برخی از میهمانان خارجی این مرکز از آن به عنوان شهر بانوان یاد کرده اند، این ظرفیت های گسترده می تواند در تعامل این دو نهاد با هم به برنامه های تاثیرگذار و خوبی منتج شود.
خانم برقعی با بیان اینکه امسال، چهلمین سال تأسیس جامعة الزهرا سلاماللهعلیها است، گفت: شاید آن زمان که حضرت امام خمینی(ره) فرمان تأسیس این موسسه را صادر فرمودند، بسیاری از افراد، لزوم تأسیس حوزه علمیه برای بانوان را درک نمیکردند.
وی با بیان اینکه جامعة الزهرا سلاماللهعلیها با نگاه تمدنی اسلام و حضرت امام (ره) به زن بنا شده است، ادامه داد: به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی، همه مکاتب و حوزه های علمیه خواهران قم جمع شدند و جامعة الزهرا سلاماللهعلیها تأسیس شد. ایشان در آن زمان، ضرورت تربیت و رشد علمی بانوان را متوجه بودند از این رو علما و بزرگان حوزه را به عنوان هیئت مؤسس این حوزه علمیه انتخاب کردند.
مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها یادآور شد: رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی نیز عنایت ویژه ای به جامعه الزهرا سلاماللهعلیها دارند و مدیر و اعضای هیئت امنای این مجموعه باید با تأیید رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی انتخاب شوند.
برقعی با بیان اینکه مأموریتها و رسالت های سنگینی بر دوش جامعة الزهرا سلاماللهعلیها است، به بخشی از فعالیت های این مؤسسه علمی حوزوی از جمله تحصیل بانوان غیرایرانی در این مجموعه اشاره و عنوان کرد: امیدواریم با تشکیل هیئت اندیشهورز و برنامهریزیهای مناسب، فعالیتهایی داشته باشیم که نظام جمهوری اسلامی از آنها بهرهمند شود.
وی تصریح کرد: هم اکنون بعد از چهل سال، دوره کمال این موسسه فرا رسیده و باید تصویر درستی از آن در اذهان مردم و افکار عمومی شکل بگیرد و صداوسیما میتواند در این مسیر، ما را یاری کند.
جامعة الزهرا سلاماللهعلیها یکی از تابلوهای درخشان و مشعشع حوزه پس از پیروزی انقلاب اسلامی است
دکتر احمد پهلوانیان در این دیدار با اشاره به این که جامعة الزهرا سلاماللهعلیها یکی از تابلوهای درخشان و مشعشع حوزه پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که با حضور بانوانی از سراسر کشور و جهان برای آموزش، پژوهش، تعلیم، تربیت و ترویج علوم دینی به بلوغ رسیده است، اظهار داشت: جامعة الزهرا سلاماللهعلیها همانند یک شجره طیبه، پربار است و این درخت پربار در مجموعه حوزه های علمیه، هم از جهت معرفتی و هم معنوی به عنوان مجموعه ای بی نظیر شناخته شده است.
مدیرکل صدا و سیمای استان قم در ادامه به جایگاه شهر قم در جهان اشاره کرد و یادآور شد: وضعیت شهر مقدس قم در جهان خردورزی و تولید اندیشه، بی نظیر است و وزن و چگالی تولید دانش و تربیت افراد فرهیخته در هیچ جای جهان همانند قم نیست.
شهر مقدس قم، جهانشهر معنویت و معرفت و شهر تمدنساز است
وی خاطرنشان کرد: ما در صداوسیمای مرکز قم یک چشم انداز و تابلو طراحی کردیم که ذیل آن حرکت و برنامه ریزی می کنیم، چشم انداز ما این است که قم، جهانشهر معنویت و معرفت و شهر تمدنساز است؛ شهر مقدس قم، کانون و مرکز خردورزی برای طراحی و اجرای تمدن آینده بشر است.
مدیر کل صداوسیمای مرکز قم با اشاره به اینکه آغاز انقلاب اسلامی از شهر مقدس قم و با هدایت حضرت امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی بوده است، گفت: چشم اندازی که رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی برای انقلاب اسلامی دارند، رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و شهر مقدس قم، شهر تمدنساز و جهانی است که دانش پژوهانی از بیش از 150 کشور در این شهر در حال آموزش هستند.
لزوم معرفی دستاوردها و استفاده از ظرفیت ها و استعدادهای علمی و فرهیختگی حوزه های علمیه
پهلوانیان همچنین، شهر مقدس قم را بزرگترین ناشر کتب علوم اسلامی و مرکز دادهپردازی و نرمافزارهای علوم اسلامی در جهان دانست و اظهار داشت: اگر صداوسیمای مرکز قم بتواند از بخشی از این ظرفیت ها بهره ببرد، تحول شگرفی در حوزه رسانه اتفاق می افتد.
وی تصریح کرد: ما باید به دنبال ابزار و دانشی مناسب برای بهره گیری از این دریای بیکران در رسانه باشیم و آن را در شبکه های ملی و برون مرزی بازتاب دهیم.
مدیر کل صداوسیمای مرکز قم خاطرنشان کرد: جامعة الزهرا سلاماللهعلیها با مختصاتی که دارد، یک حوزه علمیه مبارک است که در عرصه های مختلف موفق عمل کرده و ما می توانیم از این ظرفیت عظیم استفاده کنیم.
پهلوانیان بیان داشت: فعالیت هایی که در مجموعه انجام میشود باید بیش از پیش بازتاب داده شود. از سوی دیگر در معرفی دستاوردها و قله ها باید منسجم تر عمل کرد به گونه ای که دستاوردهای علمی، هنری، فرهنگی و انسانی باید معرفی شود؛ همچنین باید از ظرفیت ها و استعدادهای علمی و فرهیختگی در شبکه های ملی و برون مرزی استفاده کرد و در نهایت افزودن روایت به واقعیت هایی که در این مجموعه در جریان باید مورد توجه قرار گیرد. بنابراین ما باید یک سند عملیاتی طراحی کرده و پس از ریل گذاری، اقدامات لازم را انجام دهیم.
بازدید مدیرکل صداوسیمای مرکز قم از مرکز آموزش های آزاد و مهارتی
در ادامه معاونان و مدیران هر دو مجموعه به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند و پیشنهاداتی جهت افزایش تعامل دو نهاد ارائه دادند.
در ادامه این برنامه، فاطمه حیدری مدیر کل روابط عمومی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها و سرکار خانم بیرانوند از صداوسیمای مرکز قم به عنوان نمایندگان دو مجموعه انتخاب شدند تا پس از طراحی یک سند عملیاتی و ریل گذاری آن، اقدامات لازم جهت افزایش تعامل دو طرفه صورت پذیرد.
پهلوانیان و هیئت همراه پس از این دیدار، از مرکز آموزش های آزاد و مهارتی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها بازدید کردند.
انتهای پیام